Categorie: MUZIEK

Maandag 13 December 2010 at 09:33 am

Gordon scoort op vele fronten

Door Jacques Nachtegaal - Het Collectief N & P

Na de successen die Gordon met zijn  ‘Los Angeles, the voices' momenteel haalt, scoort hij met zijn maatjes De Toppers ook heel goed. Zo bleek vandaag toen om 09.00 uur de voorverkoop voor het Toppersconcert van zaterdag 28 mei in no time bleek uitverkocht en er een tweede concert op vrijdag 27 mei werd toegevoegd.

Echter de vier heren, Gordon, Jeroen, Rene en Gerard, scoren ook nog eens een record door als snelste Nederlandse act een derde concert te moeten toevoegen ten gevolge de snelle uitverkoop van de eerste twee concerten. Naar zojuist bekend is geworden wordt op zondag 29 mei 2011 een derde Toppers concert aan de reeks toegevoegd. En ook hier geldt sla snel je slag want ook hier dreigt uitverkocht op de poster geplakt te gaan worden.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.