Categorie: TIPS, VERWACHT, WERELDMUZIEK

Dinsdag 12 April 2011 at 5:50 pm

WORLD SESSIONS Carminho (Portugal)

Carminho @ www.podiummozaiek.nl
Van de redactie

Zaterdag 14 mei 21.00 uur bij Podium MozaŃ—ek kunt u luisteren naar Carminho.
Carminho is dé nieuwe Fado sensatie uit Portugal. Deze jonge schone groeide op in een huis vol fado: haar moeder was fadozangeres, haar vader een grote liefhebber en thuis stond altijd de muziek op van Lucília do Carmo, Fernando Mauricio, Amália Rodrigues en andere Fadosterren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kleine Carmo al op 12 jarige leeftijd haar eerste stappen op het podium zette. Sinds die tijd is ze blijven zingen en in Portugal wordt ze beschouwd als de nieuwe ster aan het Fadofirmament. Op haar 25ste bracht zij haar eerste album Fado (hoe kan het ook anders) uit. Dit album was een grote hit en oogstte niets dan lof bij publiek en pers. In deze World Sessions stelt zij zich ook voor aan het Nederlandse publiek met een korte docu, een interview en een live optreden. Zorg dat je deze niet mist!

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u deelnemen aan het Diner Culturel. Een driegangen diner, waarbij een speciale gast aanschuift die tijdens het eten meer vertelt over de achtergronden van de voorstelling. Reserveren verplicht.

Wanneer: Zaterdag 14 mei
Aanvang: 21.00 u
Toegang: entree 18,- | voorverkoop 16,- | meerprijs Diner Culturel 18,-
Waar: Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191, Amsterdam
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.