Categorie: VERWACHT

Vrijdag 24 April 2009 at 08:18 am

VG: Harmen Fraanje en Igor Roma, Kurt Rosenwinkel en Jesse Dee

Harmen Fraanje bij Vrije Geluiden foto Hans Speekenbrink Kurt Rosenwinke te zien bij Vrije Geluiden foto Hans Speekenbrink Jesse Dee te zien bij Vrije Geluiden, foto Todd Lehman
Beeld van Hans Speekenbrink en Todd Lehman (klik voor vergroting)

Harmen Fraanje en Igor Roma
Hoe werken en denken uitvoerders van klassieke- en jazzmuziek? Kun je een concert lang improviseren? Kun je je eigen ideeen op door ‘klassieke’ componisten voorgeschreven partituren losgelaten? Jazzpianist Harmen Fraanje en klassiek pianist Igor Roma gaan deze vragen beantwoorden.

Kurt Rosenwinkel
Staat te boek als jazz-gitarist, maar stevent af op een popheld status, Zijn verbluffende techniek koppelt hij aan veel gevoel en dat is redelijk uniek! Cultuurpodium zag hem al eerder deze week in het Bimhuis. Een verslag daarvan hieronder.

Jesse Dee
Er is een nieuw soultalent opgestaan. Zijn naam is Jesse Dee. In de verte doet hij denken aan o.a. James Hunter en Arnos Lee . Zijn debuut cd Bittersweet Batch is brandnieuw.  Op de cd speelt hij met een 13 koppige band, bij Vrije Geluiden komt hij alleen met zijn gitaar, zijn liedjes en positieve levenshouding.

Vrije Geluiden site
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.