Categorie: MUZIEK, POP-ROCK, VERWACHT

Donderdag 04 Juni 2009 at 07:16 am

LINE-UP BEKENDGEMAAKT VERNIEUWDE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! 2010

AMSTERDAM - De Vrienden van Amstel LIVE! 2010 presenteerde vandaag Xander de Buisonje als nieuwe presentator van dit live muziekspectakel. Jan Smit, VanVelzen, Novastar, Het Goede Doel en Rowwen Heze zijn de eerste de grote namen die volgend jaar januari op De Vrienden Van Amstel LIVE! 2010 optreden. 
© Capital Photos, Gerald van Daalen (klik voor vergroting)

Xander de Buisonjé nieuwe presentator muziekspektakel in Ahoy

Amsterdam, 3 juni 2009 - Jan Smit, VanVelzen, Novastar, Het Goede Doel en Rowwen Hèze zijn de eerste grote namen die volgend jaar op 23, 24 en van 28 tot en met 31 januari spelen op De Vrienden Van Amstel LIVE! 2010. Vandaag presenteerde Xander de Buisonjé als de kersverse presentator de line-up van dit live muziekspektakel dat wordt gehouden in Ahoy. Deze locatie wordt ook komend jaar weer omgetoverd tot de grootste Amstel-kroeg van Nederland. Vanwege de vroege stormloop op kaartjes heeft Amstel besloten zes concertavonden te houden in plaats van de geplande vier. Drie concertavonden zijn al uitverkocht.

De twaalfde editie van dit muziekevenement is zowel vertrouwd als vernieuwd. De formule van De Vrienden Van Amstel LIVE! is al jaren een begrip: artiesten van vaderlandse bodem spelen elkaars hits en zorgen zo voor een stampende concertavond in de grootste Amstel-kroeg van Nederland. Maar in 2010 worden ook nieuwe, verfrissende elementen toegevoegd. De vertrouwde muzikale estafettes - waarbij zangers en zangeressen beurtelings met elkaars band optreden - worden nu op onverwachte momenten over de avond verspreid. Zo behoren de vaste sets met drie nummers tot het verleden, waardoor een programma vol variatie en verrassingen ontstaat. Daarnaast brengen de artiesten ook nummers ten gehore van nationale en internationale bands en artiesten die voor hen een inspiratiebron vormen.

Onvergetelijke ervaring

“De Vrienden Van Amstel LIVE! is voor Amstel al jarenlang het ultieme platform om haar merk tot leven te brengen. Na twaalf jaar is dit muziekevenement nog altijd springlevend. En door er nieuwe elementen aan toe te voegen, maken we het nog verrassender. Het enthousiasme van de fans is dan ook groter dan ooit. Dat zien we aan het succes van de kaartverkoop. Daarom zullen we twee extra concertavonden inlassen. In totaal staan nu 6 avonden op het programma: op 23 en 24 en van 28 tot en met 31 januari 2010”, vertelt Chris Lakens, Marketing Manager van Amstel.

Interactieve ontmoetingsplaats

De website van De Vrienden Van Amstel LIVE! - www.vriendenvanamstel.nl - is eveneens volledig vernieuwd en omgetoverd tot een interactieve ontmoetingsplaats. Bezoekers kunnen hier terecht voor actuele informatie en online kaarten voor De Vrienden Van Amstel LIVE! 2010 bestellen. 

De productie van De Vrienden Van Amstel LIVE! is in handen van Tribe. Dit bureau is gespecialiseerd in grootschalige muziekevents en artiestenmanagement en organiseert onder meer Concert at Sea en ZAND.
Reageer hieronder

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stomme vraag dient ervoor om spam te voorkomen

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.